Roset Elias, M. Assumpció

Roset Elias, M. Assumpció

Doctora en Farmacia. Licenciada en Ciencias Biológicas. Profesora de educación secundaria. Diplomada en nutrición aplicada. Ex directora técnica del Programa de Educación para la Salud en la Escuela de la Generalitat de Catalunya y del Programa de seguimiento de la calidad alimentaria de los comedores escolares de Cataluña. Ex coordinadora en Cataluña de la red europea de Escuelas Promotoras de Salud. Autora de varias publicaciones sobre salud relacionadas con el colectivo escolar.

Cuinem.

Roset Elias, M. Assumpció

Sinopsis de Cuinem.
Tallers de cuina a l'escola (6-12)

Aquest llibre és una eina per introduir els infants en el «món màgic» de la cuina i que alhora pretén endegar estratègies de complicitat de l’escola i la família en l’aprenentatge d’una educació alimentària sana i equilibrada.

Cuinant ells mateixos receptes senzilles de plats, la majoria, tradicionals i habituals de casa nostra, nens i nenes s’endinsen en el coneixement dels aliments: l’origen, l’estacionalitat, les característiques nutricionals, les tècniques culinàries més adients, les combinacions d’aliments per elaborar menús saludables, etc. Al mateix temps, la realitat de l’entorn escolar justifica també l’elaboració de plats d’altres cultures amb l’alimentació com a element integrador.

Bon profit!

PUBLICACIONES DE Roset Elias, M. Assumpció